15 Tetor, 2018

Dita botërore e të pastrehurve

Me rastin e ditës botërore të të pastrehurve 10 tetori, në punktin për të pastrehurit – Momin Potok u shënua kjo ditë me drake të donuar nga një person privat, ku u ndanë si ndihma këpucë 70 personave të pastrehë të cilët e vizitojnë këtë punkt.

Punkti për të pastrehë funkcionon tash më 10 vite dhe u ofron personave që nuk kanë shtëpi të tyren shërbime të ndryshme, dhe ka për qëllim t’u mundësojë të njejtëve ti realizojnë të drejtat e tyre themelore dhe të reintegrohen në shoqëri.

Punkti për të pastrehurit – Momin Potok financohet nga Qyteti i Shkupit dhe kompani e qytetarë të tjerë.

 

< kthehu mbrapa