15 Tetor, 2020

Fushatë me rastrin e Javës për luftë kundër urisë

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë Veriore me rastin e Javës së Luftës kundër Urisë, nga 16 deri më 22 Tetor organizon një fushatë nën moton “Mendoni edhe për ne”. Me fushatën, si dhe me shumë aktivitete të tjera humanitare, Kryqi i Kuq i RMV-së kontribuon në përpjekjet e përgjithshme të ndërmarra në vend për të ulur varfërinë dhe përjashtimin social të qytetarëve. Në kuadër të fushatës, organizohen veprime humanitare për të siguruar donacione në para dhe ushqim në bashkëpunim me Odat Ekonomike në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në bashkëpunim dhe mbështetje të kompanive, shoqatave të qytetarëve dhe qytetarëve. Aktivitetet për fushatën zbatohen përmes organizatave komunale të Kryqit të Kuq dhe Kryqit të Kuq të Qytetit të Shkupit.

Donacionet mund të paguhen në llogarinë e Fondit të Solidaritetit të Kryqit të Kuq të RMV 300000001327966 Numri tatimor: 4030984271620 AD Komercijalna Banka Shkup, si dhe 100 denarë përmes numrave të telefonit celular: 070/075/077 143 400. Fondet e dhuruara nga veprimet humanitare do të jenë synuar të sigurojë ushqim për të ndihmuar grupet e mjeruar qëllimore në komunitetet e vendit.

< kthehu mbrapa