5 Prill, 2018

Gezuar Pashkët

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë ju uron festat të lumtura të Pashkëve dhe Ju dëshiron shëndet të mirë, shumë gëzim dhe mirëqenie.

< kthehu mbrapa