29 Gusht, 2016

Informim për ndihmë dhe përkrahje për popullatën e damtuarë në Italin Qendrore

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë, gjate ditës së sotshme pati kontakt me Kryqin e kuq të Italisë dhe në emër të vullneterëve dhe të punsuarve ju shprehu ngushllime për familjarët të cilët i kan humbur më të afëtit e tyre  në tërmetin katastofal i cili e kaploi Italin Qendrore

Nga ana e Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë, u eshte ofrua ndihme për maefiakse tejkalimin e dameve prej tërmetit në pjesën e realizimit  të  aksioneve të shpëtimit.

Kryqit i kuq i Republikës së Maqedonisë, në të ardhshmën ështe i gatshm të dërgoje ndihmë humanitare në mjete finasiare në Fondin e Federatës Ndërkombëtare të Kryqit të kuq dhe Gjysmehenës së kuqe  dedikuar popullatës së damtuara në Italin Qendrore.

Të interesuarit organizatat juridike dhe qytetarët plotsuese mundet të mari pjesë me sigurimin e  ndihmës me mjeteve finasiare:

  • Gjiro llogarija e fondit solidar 300000001327966 NT 4030984271620 – Banka Komerciale , me shënm.

Donacion për të damtuarit prej tërmetit në Itali, me fillim prej 26-08-2016 deri më 09-09-2016.

–     Donacion prej  100  denar me thirje  në telefonat: 075/070/077 143 400

160824133416-34-italy-quake-0824-exlarge-169 160824133358-27-italy-quake-0824-exlarge-169 160824112808-14-italy-quake-restricted-0824-exlarge-169

< kthehu mbrapa