21 Shkurt, 2017

Paraqitje për trajnim për ndihmën e parë për dado (bebesister)

Te nderuar,

Ju informojm se Kryqi i kuq i RM ka filluar te mban trajnime per bebisister/ persona qe japin sherbime per  kujdes te femijeve. Te gjithe ata qe jane te interesuar, duhet ta plotesojne paraqitjen e me poshte ku pastaj do jene te kontaktuar.

    Emri dhe mbiemri juaj (detyrimisht)

    E-mail adresa juaj (detyrimisht)

    Numri juaj i telefonit (detyrimisht)

    Porosia juaj (detyrimisht)

    < kthehu mbrapa