февруари 20, 2017

Пријава за обука за прва помош за бебиситери


Notice: Undefined variable: sharify_buttons in /home/ckrm/public_html/wp-content/plugins/sharify/sharify.php on line 333

Почитувани,

Би сакале да Ве информираме дека Црвениот крст на Република Македонија започна со организирање на обуки за прва помош наменети за бебистерки/лица кои даваат услуги за чување и нега на деца. Сите оние кои се заинтересирани, е потребно да ја пополнат пријавата подолу , по кое ќе бидат контактирани.

  Вашето име и презиме (задолжително)
  Вашата Email адреса (задолжително)
  Вашиот телефонски број (задолжително)
  Вашата Порака (задолжително)

   

  < врати се назад