11 Qershor, 2019

Mirëseardhje për ligjëruesit dhe demonstruesit e rinj të ndihmës së parë

Në periudhën nga 08-09 qershori në hapësirat e Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë u mbajt një trajnim i ndihmës së parë për ligjëruesit dhe demonstruesit e rinj të programit mësimor për aftësimin e kandidatëve për shoferë të mjeteve motorike për të ofruar ndihmë të parë për personat e lënduar në një aksident trafiku. Vazhdojmë të forcojmë kapacitetet e Shoqatës Nacionale përmes përmirësimit të njohurive dhe shkathtësive praktike për këtë shkathtësi për të shpëtuar jetën. Ne mirëpresim ngrohtësisht 15 ligjëruesit dhe 16 demonstruesit e rinj.

Me sukses!

< kthehu mbrapa