17 Janar, 2019

Ndihma humanitare për Tanushën

Ekipi i shpëtimit malor i Kryqit të kuq të qytetit të Shkupit, në kuadër të aktiviteteve të veta programore, më 16 janar u doli në ndihmë qytetarët të fshatit të Shkupit, Tanushë, duke u dërguar ndihma humanitare.

Për shkak të terrenit të pakalueshëm, ndihma është distribuuar me ndihmën e Njësisë së helikopterëve të ARM-së. Nga ana e Kryqit të kuq janë dërguar pako me mbi 400 kg ushqim, mjete higjienike, batanije dhe këpucë.

Edhe në periudhën e ardhshme vazhdojmë të veprojmë varësisht nga nevojat e popullsisë.

< kthehu mbrapa