26 Gusht, 2021

Ndihmë nga ana e Telekomi i Maqedonisë për qytetarët e zonave që janë kapluar nga zjarri

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut shpreh falënderim të madhe deri tek Telekomi i Maqedonisë për përkrahjen e bashkëqytetarëve tanë të cilën janë goditur nga zjarret.

Për fat të mirë, zjarret u shuan, por shkaktuan dëm të madh material dhe emotiv. Me donacionin prej 2 milion denarëve nga partnerët tanë të Telekomi i Maqedonisë, kompania kyçet në aktivitetet humanitare të Kryqit të Kuq që të sigurohet ndihmë adekuate për qytetarët të cilët jetojnë në rajonet e kapluara nga zjarri.

 

< kthehu mbrapa