20 Tetor, 2022

Sait Saiti ka mbajtur takim me ambasadorin e RMV-së në Republikën e Kroacisë Milaim Fetai

Më 20.10.2022 në Zagreb R. Kroacia, Sekretari i Përgjithshëm i Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, d-r Sait Saiti, zhvilloi takim me ambasadorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Republikën e Kroacisë, d-r Milaim Fetai.

Në takim u bisedua për aktivitetet e Kryqit të Kuq të RMV-së, me theks të veçantë për bashkëpunimin me Kryqin e Kuq Kroat.

Ambasadori Fetai shprehu kënaqësinë për atë që u prezantua dhe gatishmërinë për mbështetjen e mëtutjeshme të bashkëpunimit të suksesshëm në të ardhmen ndërmjet dy shoqatave kombëtare.

< kthehu mbrapa