21 Mars, 2024

SEKRETARI GJENERAL I KRYQIT TË KUQ, SAIT SAITI, ISHTE PËR VIZITË NË KOMUNËN DEMIR HISAR

Kryetari Nikolla Najdovski sot në zyrën e tij ka zhvilluar një takim produktiv me sekretarin e përgjithshëm të Kryqit të Kuq të RMV-së, dr. Sait Saiti, ku është biseduar për projektet e reja të ardhshme që janë duke u zhvilluar në interes të komunitetit social.

Saiti përshëndeti shkathtësinë, shpejtësinë dhe punën ekipore të Organizatës Komunale të Kryqit të Kuq të Demir Hisarit dhe theksoi rëndësinë dhe mbështetjen e kryetarit dhe komunës së Demir Hisarit në realizimin e të gjitha aktiviteteve programore, gjegjësisht afirmimit të vlerave dhe iniciativave humane.

Sekretari i përgjithshëm i Kryqit të Kuq, Saiti dhe kryetari i komunës Najdovski, morën pjesë në ndeshjen e futsallit mes nxënësve të shkollave të mesme të shkollës “Krste P. Misirkov” dhe Akademinë Sportive të FFM-së në Manastir për fëmijët e moshës së shkollës së mesme, e cila u mbajt në sallën sportive “Jordan Piperkata” në Demir Hisar.

< kthehu mbrapa