7 Gusht, 2020

Ti bashkangjitemi donacionit humanitar për Bejrutin

Me rastin e shpërthimit në portin e Bejrutit, kryeqytetin e Libanit, Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë Veriore bashkohet me donacionin humanitar me qëllim zbutjen e pasojave dhe ofrimin e ndihmës dhe mbështetjes për popullatën e prekur.

Të gjithë personat juridikë të interesuar dhe qytetarët mund të përfshihen duke ofruar ndihmë financiare në:

  • Llogaria e Fondit të Solidaritetit të Kryqit të Kuq të RMV: 300000001327966, numri tatimor: 4030984271620 AD Komercijalna Banka me shënim: ndihmë për popullatën e prekur në Liban.
  • – si dhe për të dhuruar 100 denarë duke telefonuar në numrat e telefonit 070/075/077 143 400.

Fondet mund të dhurohen nga 07.08.2020 deri në 20.08.2020 dhe ato do të transferohen në Kryqin e Kuq të Libanit për popullatën e prekur në Beirut.

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut shpreh ngushëllimet më të thella për viktimat dhe familjet e tyre në shpërthimin shkatërrues në Beirut.

< kthehu mbrapa