20 Prill, 2022

TRAJNIM PËR DISEMINUES

Gjenerata e re e diseminuesve është gati të zgjerojë misionin humanitar të Kryqit të Kuq në komunitet.

Fundjavën e kaluar në qendrën trajnuese Solferino, Strugë, investuam në trajnimin e 16 diseminuesve nga i gjithë vendi, të cilët u njohën me historinë, qëllimet, strukturën dhe punën e Lëvizjes së Kryqit të Kuq.

Objektivi ynë fillestar tani është të informojmë mbi 1500 të rinj dhe në këtë mënyrë të inkurajojmë interesin e tyre për t’u përfshirë në punën e Kryqit të Kuq por edhe për të ndërtuar një sistem vlerash pozitive.

Trajnimi mbështetet nga Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq.

< kthehu mbrapa