5 Maj, 2021

#16KKAPVH

Festat kaluan, të gjithë kemi pushuar pak dhe tashmë jemi gati për këtë të enjte, seminari i gjashtëmbëdhjetë, 6 maj në ora 18.00. Ju ftojmë të jeni edhe këtë herë me ne. Ftojini miqtë tuaj të marrin pjesë në këtë punëtori. Tema e kësaj jave:

Kultura shëndetësore me Jovanka Sion Dolenc

 Një temë shumë e rëndësishme që tani është veçanërisht e rëndësishme për shkak të pandemisë! Gjeni nëse të gjithë munden, munden dhe dinë të praktikojnë kulturën shëndetësore. Merrni informacione të vlefshme në këtë kohë të keqinformimit!

Përgatitni pyetje

Ju presim

#phv2021 #sesnaestatarabotilnica #16CKAPHV #crvenkrst

< kthehu mbrapa