мај 4, 2021

#16CKAPHV

Празниците поминаа, сите малце одморивме и веќе сме подготвени за овој четврток, шеснаесеттата работилница, 06 мај во 18.00 часот. Ве покануваме да бидете со нас и овој пат. Поканете ги вашите другари и другарки да присуствуваат на оваа работилницата.

Тема за оваа недела:

Здравствена култура со Jovanka Sion Dolenc

Една многу важна тема која сега е особено актуелна заради пандемијата! Дознајте дали секој може, може и знае да практикува здравствена култура. Добијте валидни информации во оваа време на дезинформации!

Спремете прашања

Ве очекуваме

#phv2021 #sesnaestatarabotilnica #16CKAPHV #crvenkrst

< врати се назад