22 Prill, 2022

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut ju uron të gjithë besimtarëve ortodoksë festën më të madhe të krishterë Pashkët, me urimet më të sinqerta për shëndet, dashuri dhe mirëkuptim të ndërsjellë.

Le të jetë kjo festë një nxitje për të bërë vepra të mira, duke u përpjekur për të ndërtuar një shoqëri me njerëz të lumtur, të fortë dhe solidarë. Urojmë në zemrat tuaja gëzime festive dhe me bekimin e Zotit, të festonië Pashkët me të dashurit tuaj, në paqe dhe begati.

< kthehu mbrapa