18 Nëntor, 2013

APEL

Të nderuar, filipiniKryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë u kyç në Apelin e shpallur nga ana e Federatës ndërkombëtare të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së kuqe, për të ndihmuar popullatën e pësuar nga Tajfuni katastrofal në Filipini. Qëllimi i këtij Apeli është që të ngritet vetëdija e popullatës për përkrahje mes veti, si dhe të sigurohet ndihmë për të pësuarit në Filipini. Mjetet mund të paguhen në xhirollogarinë 300000001327966, numri tatimor 4030984271620 SHA Banka Komerciale me shënim Ndihmë për popullatën e pësuar nga Tajfuni katastrofal në Filipini, si dhe të dononi 100 denarë me thirrje telefonike në numrat 070/075/077 143-400. Mjetet mund të donohen deri më 15 dhjetor të vitit 2013.

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë

< kthehu mbrapa