26 Gusht, 2015

#‎RedCross Doktoresha e Kryqit të Kuq Magdalena Jakimovska duke i matur tensionin e gjakut një emigranti pranë stacionit të trenit të‪#‎Gevgelij, në R. e Maqedonisë. Me mijëra vetë kalojnë këtë kufi, në Ballkanin Perandimor, shumë prej të cilëve, të detyruar nga konfliktet dhe persekutimi. Kryqi i kuq vazhdon të shpërndajë ushqime, ujë dhe materiale të tjerë të domosdoshme për 3 000 persona në ditë. Më shumë foto mund të gjeni në:https://flic.kr/s/aHskf2oZ4z ‪#‎ProtectHumanity

3213123

< kthehu mbrapa