29 Dhjetor, 2020

Aksion humanitar “Le të ndajmë gëzim”

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim dhe me mbështetjen e EVN SHA Shkup edhe këtë vit organizon aksion humanitar “Të ndajmë gëzim”. Në kuadër të aksionit, u siguruan 650 pako të Vitit të Ri për fëmijët nga familjet në rrezik shoqëror dhe fëmijët me aftësi të kufizuara. Dhuratat do të shpërndahen përmes Kryqit të Kuq të qytetit të Shkupit dhe organizatave komunale të Kryqit të Kuq Manastir, Gostivar, Kumanovë, Kërçovë, Strugë dhe Shtip. Qëllimi i këtij aksioni është t’ju dhurohet një buzëqeshje dhe gëzim fëmijëve, si dhe të ndahen momente të lumtura për festat e Vitit të Ri.

Shpërndarja e paketave të Vitit të Ri për fëmijët do të organizohet deri në shtëpitë e tyre dhe do të realizohet nga vullnetarë të Kryqit të Kuq.

< kthehu mbrapa