Lajmet kryesore

DONACION NGA FORUMI I GRAVE TË LSDM-së

Më 20.02.2023 nga ana e Kryetares së Forumit të grave të LSDM-së, Jovana Trençevska, në hapësirat e depove...>>


TRAJNIM PER PERKRAHJE PSIKO – SOCIALE GJATE SITUATAVE EMERGJENTE DHE KRIZVE

Në periudhën nga nëntori 2022 deri në shkurt 2023, u mbajt një cikël trajnimesh për mbështetje psiko-sociale në...>>


160 vjet nga formimi i KNKK-së

Sot mbushen 160 vjet nga formimi i Komitetit ndërkombëtar të Kryqit të kuq. KNKK është organizata më e...>>


Saiti me respektin më të madh, priti ekipin e shpëtimtarëve të shoqatës vullnetare “Bajram Miftari” të Komunës së Çairit, si dhe vullnetarë të Kryqit të Kuq

Më datë 17.02.2023 Sekretari I Përgjithsjëm d-r Sait Saiti me respektin më të madh, priti ekipin e shpëtimtarëve...>>


Mblidhen 30.378.353 denarë për popullsinë e lënduar dhe të prekur nga tërmeti katastrofik në Turqi dhe Siri

Deri më 16.02.2023 përmes linjave telefonike dhe nga Fondi i Solidaritetit të Kryqit të Kuq të RMV janë...>>


Janë grumbulluar 27.909.130 denarë për popullsinë e lënduar dhe të prekur nga tërmeti katastrofik në Turqi dhe Siri

Deri më datën 14.02.2023, nëpërmjet linjave telefonike të donatorëve dhe Fondit të Solidaritetit të Kryqit të Kuq të...>>


KRYQI I KUQ E NISI DREJT TURQISË DËRGESËN E PARË ME NDIHMA HUMANITARE

Sot, Kryqi i Kuq i Maqedonisë së Veriut, nisi ndihma humanitare drejt rajoneve të prekura nga tërmetet që...>>


Mblidhen 20.211.361 denarë ndihma humanitare për popullsinë e prekur në Turqi dhe Siri

Deri më datën 13 shkurt 2023, përmes linjave telefonike të donatorëve dhe nga Fondi i Solidaritetit të Kryqit...>>


Janë grumbulluar 16.095.831 denarë për popullsinë e lënduar dhe të prekur nga tërmeti katastrofik në Turqi dhe Siri

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut vazhdon edhe më tej të mbikëqyrë situatën në Turqi...>>


Rreth 10 milionë denarë janë mbledhur për viktimat e tërmetit në Turqi

Më 8.02.2023, Kryqi i Kuq i RMV mbajti një konferencë për shtyp lidhur me tërmetin katastrofik në Turqi....>>


Ndihmë për popullatën e prekur nga tërmeti katastrofik në Turqi dhe Siri

Tërmeti katastrofik që goditi Republikën e Turqisë dhe Republikën Arabe Siriane më 6 shkurt 2023 mori mbi 9.500...>>


< kthehu mbrapa