14 Qershor, 2022

Cdo gjakdhurues është hero

Të gjithë gjakdhuruesve Ju shprehim urimet tona të sinqerta për Ditën Botërore të Dhurimit të Gjakut dhe i falënderojmë për solidaritetin dhe humanizmin e tyre, për cdo dhurim të gjakut që shumë herë ka shpëtuar jetë!

< kthehu mbrapa