јуни 14, 2022

Секој крводарител е херој

На сите крводарители им упатуваме  искрени честитки за Светскиот ден на крводарителството и им благодариме на искажаната солидарност и хуманост, за секое дарување крв кое на многумина им спаси живот!

< врати се назад