26 Mars, 2021

Çkyçi poçet elektrike #EarthHourMK 2021

Bashkangjitu me ne dhe me miliona njerëz në gjithë botën, së bashku të dërgojmë porosi për shpëtimin e planetit Tokë! 💪🌍
Eja të ndërtojmë një të ardhme më të pastërt, më të sigurtë dhe më të gjebërt për ne dhe për gjeneratat që vijnë! 🌿
Kyçu në aksion dhe çkyçi poçet elektrike më 27 mars në orën 20:30! 💡

#EarthHourMK
www.earthhour.mk

< kthehu mbrapa