март 25, 2021

Исклучи ги светилките – #EarthHourMK 2021

Придружи ни се на нас и на милионите луѓе ширум светот, заеднички да испратиме порака за спас на планетата Земја! 💪🌍

Ајде да изградиме почиста, посигурна и позелена иднина за нас и идните генерации! 🌿

Вклучи се во акцијата и исклучи ги светилките на 27 март во 20:30 часот! 💡

 

 
< врати се назад