11 Nëntor, 2016

D-R MILCO TRAJKOV FITUES I CMIMIT TE PLAKETES PERKUJTIMORE TE QYTETIT

Ne solemnitetin e mbajtur ne zyrat e teatrit JHK Xhinot u ndan cmime ku D-r Milco Trajkov eshte fitues i plaketes perkujtimore te qytetit per vitin 2016 ku mbahet tradicionalisht cdo vit me rastin e 9 Nentorit – Dita e komunes se Velesit.

D-r Milco Trajkov eshte pronar i institucionit privat shëndetësor Dr. Trajkov dhe kryetar i Kryqit të Kuq të Republikes se Maqedonisë. Ai me angazhmanin e tij kontribon ne afirmimin dhe suksesin e fuksionimit te shoqates nacionale.

< kthehu mbrapa