ноември 11, 2016

Д-Р.МИЛЧО ТРАЈКОВ ДОБИТНИК НА СПОМЕН ПЛАКЕТА НА ГРАДОТ

На свечената седница која се одржа во просториите на театарот ЈХК Џинот се доделија награди каде Д-р.Милчо Трајков е добитник на спомен плакета на градот за 2016 година која традиционално се доделува по повод 9 ноември  – Денот на Општина Велес.

Д-р Милчо Трајков е сопственик на Приватна здравствена установа Д-Р ТРАЈКОВИ и претседател на Црвениот крст на Република Македонија. Со својот долгогодишен ангажман придонесува за афримација и успешно функсионирање на националното друштво.

 

< врати се назад