20 Dhjetor, 2019

Dhënia e certifikatave

Në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut u dhanë certifikata për implementimin e Projektit NATO SPS dhe organizimin e Ushtrimit EADRCC në vitin 2020.

Certifikatat për grupin bartës, ku gjithashtu anëtar është një përfaqësues i Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, u dhanë nga Zëvendës-ndihmës Sekretari i Përgjithshëm për operacionet e NATO-s, z. Xhonatan Perish dhe Drejtori i Qendrës së Menaxhimit të Krizave, z. Agron Buxhaku.

< kthehu mbrapa