декември 20, 2019

Доделување на сертификати

Доделување на сертификати за имплементација на NATO SPS проект и организација на EADRCC вежба во 2020 година во Влада на Република Северна Македонија

Сертификатите за носечката група во која членува и претставник на Црвен крст на Република Северна Македонија беа доделени од страна на заменик-помошник генералниот секретар за операции на НАТО, г-дин Џонатан Периш и директорот на Центарот за управување со кризи, г-дин Агрон Буџаку.

< врати се назад