14 Janar, 2019

Distribucioni i ndihmës së parë në kushte dimërore

Anëtarët e ekipit të shpëtimit malor që janë pjesë e Njësisë për reagim në katastrofa të Kryqit të kuq, më 11 janar vizituan fshatrat malore Raoviç dhe Zoviç, të cilët ditëve të fundit u prekën nga reshjet e mëdha të borës. Për banorët e fshatit Raoviç u distribuuan 15 pako me produkte ushqimore dhe 60 batanije, të cilat ishin më se të nevojshme gjatë kësaj periudhe. Me ndihmën e ofruar humanitare lehtësuam dhe zbutëm nevojën e banorëve të fshatrave të rajonit të Shkupit në temperatura minus.

< kthehu mbrapa