28 Prill, 2020

Dita botërore për siguri dhe shëndet në punë

Në Ditën botërore për siguri dhe shëndet në punë iu japim nderë të gjithë nëpunësve shëndetësorë. Ata në mënyrë jo vetiake kujdesen për të gjithë ne dhe luftojnë për secilën jetë.

< kthehu mbrapa