13 Maj, 2020

Dita ndërkombëtare e motrave medicinale

Ditën ndërkombëtare të motrave medicinale e feston kontributin e tyre në shoqëritë në të gjithë botën. Për momentin kur e gjithë bota lufton me Kovid-19 puna e tyre është edhe më e vështirë.

Falënderojmë për angazhimin dhe punën të cilën e kontriuan. Ditës ndërkombëtare të motrave medicinale iu japim respekt për të gjithë të cilët ballafaqohen me virusin korona!

Data ka shumë rë ndësi të madhe për shkak se është ditëlindja e motrës medicinale më të njohur në botë Florens Najtingejl.

< kthehu mbrapa