7 Prill, 2020

Donacion jo i zakonshëm

Secili mundohet ta japë kontributin e vet, në një mënyrë që t’ua lehtësojë situatën në të cilën gjinden të tjerët. Këtë herë, Kryqi i Kuq i qytetit të Shkupit mori donacion nëpërmjet të cilit ua zbukuruam ditën shfrytëzueseve tanë. Ata fituan trëndafila në shenjë kujdesi dhe energji pozitive, për të cilën kemi nevojë të gjithë.

Shpërndarja u bë nëpërmjet ekipeve mobile të cilët iu blejnë ushqim, higjienë dhe barrëra personave të cilët janë në shtëpi.

Falënderojmë zonjën Foekje Balltovska nga Lulishtja Dobra në Koçan.

 

< kthehu mbrapa