април 7, 2020

Несекојдневна донација

Секој се обидува да го даде својот придонес, и на свој начин  да им ја олесни состојбата  во која се наоѓаат другите. Овој пат, Црвениот крст на град Скопје  доби донација преку која им го разубавивме денот на нашите кориснички. Тие добија рози во знак на внимание и позитивна енергија, која на сите ни е потребна.

Дистибуцијата  се вршеше преку мобилните тимови кои им купуваат храна, хигиена и лекови на лицата кои се дома.

И благодариме на г-ѓа Фоекје Балтовска од Оранжерии Добра од Кочани.

< врати се назад