21 Shkurt, 2023

DONACION NGA FORUMI I GRAVE TË LSDM-së

Më 20.02.2023 nga ana e Kryetares së Forumit të grave të LSDM-së, Jovana Trençevska, në hapësirat e depove të Kryqit të Kuq të RMV-së i dorëzuan ndihmat humanitare të grumbulluara në mbathje, rroba, ushqim për fëmijë, shtretër, jorgane dhe mjete financiare për fëmijët e goditur nga tërmetet katastrofale në Turqi dhe Siri.

Donacioni u pranua nga ana e Sekretarit të Përgjithshëm të Kryqit të Kuq të RMV-së d-r Sait Saiti ku iu shprehi falenderim të madh për gjestin human.

< kthehu mbrapa