17 Qershor, 2020

DONACION PËR DREJTORINË DOGANORE NGA KRYQI I KUQ I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË VERIORE

Bashkëpunimi i mirë mes vete gjatë pandemisë me COVID-19, Kryqi i Kuq i RMV-së Drejtorisë doganore i dhuroi 2000 maska mbrojtëse dhe 2500 dorëza mbrojtëse.

< kthehu mbrapa