3 Shtator, 2015

EKIPET MOBILE TË KRYQIT TË KUQ SIGUROJNË MBËSHTETJE TË EMIGRANTËVE

Më 03.09.2015 deri më ora 17:00 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 549 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 1940 shishe të ujit të pijshëm, 47 pako me mjete higjienike, 13 pako me produkte ushqimore, 11 pako me ndihme të pare, 9 pako per foshnja dhe qumesht per femije.

Untit

< kthehu mbrapa