24 Shkurt, 2016

EKSPOZITË NË MUZEUN USHTARAK

Sot në Galerinë e Muzeut ushtarak në objektin e Muzeut Maqedoni, Shkup është hapur ekspozita MERL LE VOJ – Fotografi të Maqedonisë – Kryqi i kuq i Amerikës në Maqedoni gjatë Luftës së parë botërore.

Në ftesën e Muzeut ushtarak pranë Ministrisë për mbrojtje të Republikës së Maqedonisë Kryqi i kuq mori pjesë me eksponate, fotografi dhe lëndë të veta që pasqyrojnë pjesë të bashkëpunimit me Kryqin e kuq të Amerikës, Ambasadën e Amerikës në Republikën e Maqedonisë si dhe qytetarë të Amerikës të cilët vullnetarizojnë në aktivitetet e Kryqit të kuq.

Ekspozitën e hapi Zoran Jolevski, Ministër i mbrojtjes së Republikës së Maqedonisë kurse fjalim kishte edhe Xhes L.Bejli, Ambasador i SHBA në Republikën e Maqedonisë.

izlozba2

izlozba4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

< kthehu mbrapa