16 Dhjetor, 2020

„Fat plus“

Lotaria Shtetërore dhe Kryqi i Kuq fillojnë një aksion të përbashkët humanitar për të mbështetur kategoritë e prekshme në luftën kundër Covid-19. Në pritje të festave të ardhshme të Vitit të Ri, jepni bileta menjëherë të lotarisë “Eco Scooter” në paketën “Fat Plus” dhe bashkohuni në rrethin e fatit dhe solidaritetit. Në periudhën e dimrit për të luftuar Covid-19, më të pafuqishmit kanë nevojë për vitamina dhe suplimente, për të cilat do të përdoren 10% të fondeve të mbledhura nga ky aksion.

Paketa “Fat Plus” me bileta për gërvishje të llotarisë “Eco Scooter” përmban 6 bileta për gërvishje të llotarisë dhe mund të gjenden në të gjitha pikat e shitjes së Lotarisë Shtetërore në të gjithë vendin tonë. Kompanitë mund të bëjnë një porosi në: 02 32 77 77 dhe në promo@loto.mk, dhe kështu t’ju dhurojnë fat punonjësve dhe bashkëpunëtorëve të tyre.

Dhuroni fat dhe bëhuni human.

< kthehu mbrapa