17 Shtator, 2018

Garat e 27 republikane nga ndihma e parë

Me daten 22.09.2018 ne ora 10:00 ne sheshin e qytetit ne Kercove, Kryqi i kuq i Republikaes se Maqedonise organizon garat e garat e 27 republikane nga ndihma e pare nen moton Nuk edhe një jete. Meso ndihmën e pare.

Ne kete ngjarje do marrin pjese 28 ekipe rinore nga Organizatat e Kryqit te kuq te Republikes se Maqedonise.

Hapjen solemne do e ben kryetari i Kryqit te kuq te Republikes se Maqedonise d-r Romel Velev dhe prefekti i komunes se Kercoves z. Farmir Dehari,.

< kthehu mbrapa