14 Shtator, 2017

Garat Republikane nga dihma e pare

Me daten 16.09.2017 ne ora 08:40 ne sheshin Autokomanda- Shkup, Kryqi i kuq i Republikaes se Maqedonise organizon garat e 26 Republikane nga ndihma e pare.

Ne kete ngjarje do marrin pjese 23 ekipe rinore nga Organizatat e Kryqit te kuq te Republikes se Maqedonise.

Hapjen solemne do e ben kryetari i Kryqit te kuq te Republikes se Maqedonise d-r Romel Velev dhe prefekti i komunes se Gazi Babes z. Toni Trajkovski.

< kthehu mbrapa