септември 14, 2017

26-ти Државен натпревар по прва помош

На 16.09.2017 година во 08:40 часот на плоштад Автокоманда- Скопје, Црвениот крст на Република Македонија го организира 26-ти Државен натпревар по прва помош со мотото ˮ Несреќите во домовитеˮ.

На овој државен натпревар ќе земаат учество 23 младински екипи од Општинските организации на Црвениот крст.

Настанот ќе го отвори претседателот на Црвениот крст на Република Македонија д-р Ромел Велев и градоначалникот на Општина Гази Баба г-дин Тони Трајковски.

< врати се назад