24 Mars, 2023

Janë mbledhur 61.370.000 denarë për popullatën e vuajtur të prekur nga tërmeti katastrofik në Turqi dhe Siri

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut deri më 22 mars 2023, përmes linjave telefonike dhe nga Fondi i Solidaritetit të Kryqit të Kuq të RSM ka mbledhur gjithsej 61.370.000 denarë.

< kthehu mbrapa