март 23, 2023

Собрани 61.370.000 денари за настраданото население погодено од катастрофалниот земјотрес во Турција и Сирија

Црвениот крст на Република Северна Македонија заклучно со 22.03.2023 година преку телефонските линии и од Фондот на солидарност на Црвен крст на РСМ собра вкупно 61.370.000 денари.

< врати се назад