31 Gusht, 2015

KRYQI I КUQ I РМ SIGURОN MBËSHTETJE PËR EMIGRANTËT

Më 31.08.2015, ekipet mobile të perbere me mjekë, paramedike, logjistikë dhe vullnetarë kanë dhënë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Tabanovc dhe në Gjevgjeli. 464 persona i u është dhënë ndihma e parë dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 1229 shishe të ujit të pijshëm, 47 pako higjienike, 21 pako me produkte ushqimore, 28 pako me ndihmën e parë dhe 12 pako per foshnja.

Untitled

< kthehu mbrapa