1 Shtator, 2015

KRYQI I КUQ NË MËNYRË AKTIVE SIGURОN MBËSHTETJE PËR EMIGRANTËT

Më 01.09.2015, ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë kanë dhënë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc. 326  persona i u është dhënë ndihma e parë dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 2577 shishe të ujit të pijshëm, 46 pako me mjete higjienike, 28 pako me produkte ushqimore, 500 senduic donacion nga Prokredit banka, 28 pako me ndihmën e parë dhe 25 pako per foshnja dhe qumesht per femije. Untitled-1

< kthehu mbrapa