12 Gusht, 2021

Kryqi i Kuq i RMV-së me dron i del në ndihmë dhe përkrahje Qendrës për menaxhim me kriza

Kryqi i Kuq i RMV-së ditëve që kaluan me dron u kyq për të ndihmuar dhe përkrahur në menaxhimin me zjarret në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për të parë territoret e kapluara nga zjarri në Raoviq, Divlje, në Rajonin e Pehçevës – Berovës dhe rajonin e Dellçevës duke kyçur edhe rajonin e fshatit Budinarci. Qëllimi i vëzhgimeve ishte të vlerësohen më mirë gjendjet në terren si dhe të bëhet vlerësimi eventual për të ndërmarrë hapa të mëtutjeshme për menaxhim me pasojat të cilat ndodhën si rezultat i zjarreve.

< kthehu mbrapa