25 Gusht, 2015

KRYQI I KUQ VAZHDON ME ASISTENCË MJEKËSORE DHE HUMANITARE PËR EMIGRANTËT

Ekipet e Kryqit të kuq ofrојn ndihmë mjekësore dhe humanitare për emigrantët të cilët kalojnë kufirin maqedonas-grek. Emigrantët marrin pako me ushqime, ujë dhe ndihmë urgjente mjekësore. Çdo ditë kanë në mes 50 dhe 200 intervenime në varësi të madhësisë së grupit të emigrantëve që vijnë nga Greqia në stacionin e trenit në Gjevgjeli.

migranti615

< kthehu mbrapa