21 Shtator, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 21.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1298 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 3140 shishe ujit të pijshëm, 26 pako me mjete higjienike, 25 pako me produkte ushqimore, 20 pako me biskota, 60 pampersa per foshnja 20 kavanosa ushqim per femije, 24 pako me qumesht per bebe, 29 shishe per bebe dhe 90 mushama per shi.

emisea1

< kthehu mbrapa