22 Shtator, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 22.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 865 personave dhe ne 3310 persona eshte bere asistimi mjeksore. Poashtu e eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 2526 shishe ujit të pijshëm, 75 pako me mjete higjienike, 79 pako me produkte ushqimore, 13 pako me biskota, 12 pampersa per foshnja, 30 pako me qumesht per femije, 75 batanije dhe 1 grua shtatzane eshte transportuar ne spital.

kid

< kthehu mbrapa