24 Shtator, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Prej 22-24.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1769 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 13 480 shishe ujit të pijshëm, 165 pako me mjete higjienike, 513 pako me produkte ushqimore, 400 senduic donacion nga Prokredit banka, 661 pako me biskota, 102 pampersa per foshnja, 5 pako me qumesht per bebe, 59 pako te vogla qumesht me cokolade, 8 shishe per bebe ,5078 batanje dhe 16 persona jane transportuar ne spital.

slikitea

< kthehu mbrapa